Dinsdag 15 Augustus 2017 - 15:31

Eerste wedstrijd op Het Kasteel onder leiding van Lindhout

Voordat de transfermarkt op 1 september sluit moet Sparta – na de valse start in Venlo – punten zien te pakken tegen Zwolle en NAC. Aanstaande zondag zal Sparta – PEC, de eerste thuiswedstrijd van onze club dit seizoen, onder de wellicht bezielende leiding staan van Allard Lindhout.

Van Zuilen en Langkamp vlaggen. Vierde official is het heerschap Oostrom.


Ticketinfo

Alleen de Denis Neville tribune is nu al uitverkocht. Er zijn op het moment van schrijven nog kaarten te koop voor de alle drie de andere tribunes via www.spartakaartje.nl . Overigens zijn er verrassend genoeg nog wel enkele seizoenkaarten voor de Denis Neville tribune te koop.


Moet de Eredivisie het voornemen van de Premier League volgen?

De kritiek op Alex Pastoor (als trainer / technisch manager grotendeels verantwoordelijk voor de huidige selectie) groeit hier en daar. Vanuit de media, vanuit supporters en vanuit sponsoren valt steeds meer kritiek te bespeuren, zeker na de nederlaag in Venlo. Maar eigenlijk valt er nog niet zoveel over te zeggen. Bronnen binnen de club melden dat Sparta minimaal nog 2 spelers gaat halen voor 1 september. Een start met VVV-uit, PEC-thuis en NAC-uit zou eigenlijk toch wel minimaal 4 punten moeten opleveren. Mocht dat lukken en je krijgt er 2 prima spelers bij, dan staat onze club er plots een stuk beter op. Haal je 0 punten uit de eerste 3 wedstrijden en komen er 2 prutsers bij, dan mogen we pas echt gaan somberen.

Het blijft onzinnig dat de competitie straks 3 wedstrijden onderweg is en dan pas de transfermarkt sluit. Het zou mooi zijn als de diverse Europese voetbalbonden vanaf komend seizoen één front vormen en het voornemen van de Premier League overnemen om het handelen in transfers te verbieden na de start van de competitie.Share |
comments powered by Disqus