Donderdag 30 Maart 2017 - 09:15

Dumfries: Sparta kan weer stunten

In een paginagroot artikel in het AD vertelt Denzel Dumfries over de aankomende wedstrijd en de wedstrijd tegen Vitesse (5-0), die voelde als een tik op de neus. "Maar daar wordt je juist sterker van", zegt Dumfries (20), tegen Sparta-watcher Dennis van Bergen.

Dumfries speelde drie jaar terug nog voor V.V. Barendrecht en is nu een vaste waarde in de Eredivisie.

Zijn drang naar voren -ook zijn sterkte- doseert hij beter dan voorheen. Hij kende een betere en mindere periode qua spel dit seizoen. Maar vergeet niet dat hij opereert in een jonge verdediging met om zich heen Rick van Drongelen en Sherel Floranus die beide jonger zijn dan hem. Gelukkig kijkt opa (sorry Michel) Breuer van nabij toe.

In de aanloop naar PSV is Dumfries vol vertrouwen. In het AD zegt ie daarover. "Agressief zijn, durven te voetballen, fel van start gaan, dat is de manier om succesvol e zijn tegen topclubs. Dat hebben we bewezen tegen PSV en onlangs tegen Feyenoord. Het waren voor mij de mooiste wedstrijden die ik als prof heb meegemaakt. Van zoiets droomde je als jochie, als je naar tv keek. Dus als het aan mij ligt doen we het zaterdag nog eens dunnetjes over."



Share |
comments powered by Disqus