Woensdag 28 Juni 2017 - 13:44

Deze week een spits, Pogba blijft

Alex Pastoor meldt aan Voetbal International dat hij deze week meer naar buiten gooit over de komst van een nieuwe spits. Mathias Pogba mag blijven. "Die is van ons en er gewoon bij. Deze week lichten wij zijn optie."

Pastoor laat weten dat een spits prioriteit heeft. "Het is een essentiŽle positie in de manier waarop wij willen spelen. Dat werd vorig jaar wel duidelijk. Het is te makkelijk om alle schuld op El Azzouzi af te schuiven, maar het werkte niet. We hebben al vroeg in het seizoen geconstateerd dat we ons op die positie moeten versterken. We willen Pusic graag houden, maar of dat lukt is nog onduidelijk. (Pusic is eigendom van FC Midtjylland).

Op de vraag waarom er nog geen spits is, antwoord Pastoor dat het lastig winkelen is met een lege portemonnee. "Daarom moet je zeker zijn van je zaak, voor zover dat mogelijk is. Je kunt geen gok nemen."

Sparta hoopt ook op een transfer van Jetro Willems bij PSV. "Alle beetjes helpen", zegt Pastoor tegen VI. "We volgen dat met belangstelling." Pastoor verwacht dat Dumfries, Van Drongelen en Floranus het besef hebben dat ze nog wat tijd nodig hebben om een volgende stap te maken. "Aan de andere kant, als er echt serieuze bedragen geboden gaan worden, dan ben je kansloos. Maar we moeten er ook trots op zijn. Sparta als opstap is erkenning. Kijk hoeveel jeugdspelers er weer aankomen."

De voorbereiding zaterdag start met 44 spelers. Dat is gezamenlijk met Jong Sparta, waarvan er een derde uit de A1 komt.Share |
comments powered by Disqus