Maandag 07 Mei 2018 - 13:37

De Nooijer ontkent benadering Sparta

Gérard de Nooijer zegt niets te weten van de benadering door technisch directeur Henk van Stee om volgend seizoen assistent te worden naast Henk Fräser. De trainer van FC Dordrecht, niet toevallig de tegenstander aankomende donderdag en zondag laat aan ITWM weten dat het gerucht niet klopt.

Het gerucht doet denken aan de benadering van spits Ivan Cvetkov door Sparta in 2005. De spits van Helmond Sport kreeg een contract aangeboden vlak voor de belangrijke, beslissende nacompetitiewedstrijd. Algemeen Directeur Peter Bonthuis was toen zo slim om de spits te benaderen. In die wedstrijd miste Cvetkov een goede kans.

Gérard de Nooijer laat aan een redacteur van ITWM weten niet op de hoogte te zijn. Het klopt wel dat hij gisteren op de tribune zat en contact had met oude bekenden. “Van een rol naast Fräser is mij niets bekend. Dus niet waar”, reageert de trainer van Dordrecht. Hij laat ook weten dat Sparta gisteren niet om aan te zien was. “Tot donderdag”, groet hij.

Navraag bij broer Dennis de Nooijer levert ook geen nieuwe feiten op. “Ik heb hem –Gérard- er nog niet over gehoord. Zou een mooi duo kunnen zijn”, laat Dennis weten. “Moet Sparta wel eerst winnen”.Share |
comments powered by Disqus