Dinsdag 02 December 2014 - 14:54

Beenhakker twijfelt

Leo Beenhakker overweegt te stoppen als bestuurslid technische zaken van Sparta. Dat zegt de Rotterdammer in een uitgebreid interview met RTV Rijnmond. "Het is fifty/fifty, een dilemma dus...", aldus Beenhakker.

Het uitgebreide interview is hierboven te beluisteren. Beenhakker gaat op diverse zaken in. Uiteraard over het aanstellen en ontslag van Gert Kruys. Wiljan Vloet stelde Gert Kruys, maar Beenhakker steunde Vloet hierin volledig. Ook toen Kruys vorig seizoen tijdens de competitie tijdens presteerde bleef Beenhakker -als enige binnen het bestuur- Kruys steunen. Beenhakker wist afgelopen zomer te voorkomen dat Sparta toen al afscheid nam van Kruys. Hij vond dat de trainer een eerlijke kans verdiende met een beter elftal.

Nu Kruys alsnog aan de kant is gezet overweegt Don Leo zelf de handdoek te gooien."Maar nogmaals, ik twijfel. Ik wil de club niet zomaar in de steek laten."

Het lijkt erop dat Beenhakker die laatste zin serieus neemt en minimaal nog op zoek gaat naar een nieuwe trainer. Beenhakker zegt verder onder meer dat Sparta nog geen nieuwe trainer op het oog heeft.Share |
comments powered by Disqus