Vrijdag 21 Juli 2017 - 12:25

Axidus blijft zichtbaar op Sparta shirt

Axidus was de afgelopen jaren hoofdsponsor bij onze club. Een hoofdsponsor die instapte op een moeilijk moment en de club trouw bleef toen het slecht ging. Alleen daarom al alle complimenten! En natuurlijk de hoofdsponsor van het kampioenschap. Die sponsor zien we komend seizoen terug op de mouwen.

Natuurlijk wordt het shirt er niet mooier op met sponsornamen, zo eerlijk moeten we zijn. Als supporters is dat soms even slikken, maar de werkelijkheid is ook dat het betaald voetbal is en onze club het geld keihard nodig heeft. Dat Axidus de plek op de linkermouw inneemt (zie foto hierboven, bron: www.sparta-rotterdam.nl) is niet alleen prettig omdat het geld oplevert, maar het is ook een duidelijk signaal dat de wisseling Centric / Axidus als hoofdsponsor in professionaliteit is gegaan, zonder dat de band tussen Axidus en Sparta is aangetast. Mooi werk van de commerciële afdeling, die hier dan ook complimenten voor verdienen.

Ron van Loenen, eigenaar en directeur van Axidus laat weten: ‘Op het moment dat wij de samenwerking met Sparta aangingen, was onze intentie het een langdurige te laten worden. Dit resulteerde in vier jaar hoofdsponsorschap, waar dit co-sponsorschap uit voortkomt. Het is onze naamsbekendheid en zakelijke relaties enorm ten goede gekomen dat wij de afgelopen vier seizoenen op de Sparta-shirts prijkten, wij zijn dan ook gelukkig langer met deze club geassocieerd te worden. Betrouwbaarheid en langetermijnvisie zijn punten die wij als Axidus hoog hebben zitten. Door een samenwerking als deze te verlengen, stralen we dat duidelijk uit.’Share |
comments powered by Disqus