Zondag 06 Augustus 2017 - 12:50

Arsenal talent(?) naar Sparta?

Sparta staat op het punt zaken te doen met Arsenal. Cohen Bramall, een 21-jarige linksback die buiten de boot valt in Noord-Londen, is op weg naar Rotterdam. Dat melden verschillende boulevardmedia in Engeland, waaronder The Mirror.

Weer een buitenlander erbij. De zoveelste in het rijtje van afgelopen zomer. Sommige supporters zijn enthousiast, anderen sceptisch. ITWM schaart zich tot de laatsten, alhoewel de eerlijkheid gebied te zeggen dat dit voornamelijk gebaseerd is op onderbuikgevoelens.

Objectief gezien kun je er (op zijn Rotterdams gezegd) nog geen reet van zeggen. Misschien is Bambock wel de nieuwe Nico Jalink. En Dobson de nieuwe Fons Groenendijk. Maar het zouden ook de nieuwe Geert Arend Roorda en Michel Langerak kunnen zijn. Feit blijft dat we het niet weten.

Het transferbeleid mag in ieder geval opvallend genoemd worden. Zeker gezien het feit dat er na de zomer bijzonder veel kritiek werd geuit op Alex Pastoor, vanuit diverse geledingen binnen in de club. Er zou een evaluatie volgen, Pastoor zou wellicht minder bevoegdheden krijgen op technisch vlak. Allemaal mooie woorden, maar inmiddels is het augustus en is er eigenlijk niets veranderd bij Sparta. Pastoor mag naar eigen eer en geweten een selectie samenstellen, zonder dat iemand anders daar zeggenschap over lijkt te hebben. God zegene de greep....Share |
comments powered by Disqus