Zaterdag 22 April 2017 - 12:18

Andere benadering tegen ADO

Vorig jaar was Alex Pastoor onomstreden en de held van veel Spartanen. Een jaar later is de verantwoordelijke nummer 1 voor de prestaties van ons vlaggenschip bij een deel van de aanhang de gebeten hond. Alex Pastoor bijt, in een interview met het AD/RD, weliswaar niet al te veel van zich af, maar geeft wel aan dat hem dwars zit dat buitenstaanders oordelen over zaken waar ze geen weet van hebben.

Alex Pastoor geeft in het artikel ook aan dat het niet zozeer de teamgeest waar het aan ontbreekt, maar dat er behoorlijk wat spanning op de ploeg zit. Daarom kiest hij in aanloop voor het cruciale duel tegen ADO voor een andere benadering en gaat individuele gesprekken met de jongere spelers aan. Opmerkelijk, want tot op heden was het Alex Pastoor die, wat er ook gebeurde, weinig afweek van de ingezette lijn, en vooral het proces belangrijk vond.

Afgelopen week gaf Pastoor in een TV interview ook al aan dat het "alle hens aan dek was" en dat de komende wedstrijden zeer belangrijk zijn. Samen met het interview dat vandaag in de krant staat, kan je dus stellen dat het proces even het proces is en in de ijskast is gezet. Punten en overwinningen, dat is veel belangrijker in deze bloedstollende eindfase van de competitie.

Over zijn eigen positie geeft Pastoor aan dat hij de aangewezen persoon is om de problemen op te lossen: " Juist omdat ik heel alert ben op kleine problemen. Die smoor ik in de kiem. Vele kleine poepjes maken namelijk een grote berg stront."Share |
comments powered by Disqus