Vrijdag 10 November 2017 - 07:20

Sparta staat centraal bij TV Rijnmond

Vanmiddag om 17.19 uur staat het regionale TV programma FC Rijnmond nagenoeg geheel in het teken van onze club. Dat is goed nieuws, want doorgaans staat deze voetbalshow geheel in het teken van de club van de Linker Maasoever en komen Sparta en Excelsior er nogal bekaaid van af.

Oud Sparta omroeper Ruud van Os en Bart Nolles schuiven namens RTV Rijnmond aan, uit de Sparta organisatie zullen Algemeen Directeur Manfred Laros, aanvoerder Michel Breuer, hoofd opleidingen Dolf Roks en keeperstrainer Frank Kooijman aanschuiven.

Een mooie gelegenheid om eens wat kritische vragen te stellen aan bepalende mensen binnen de Sparta organisatie. We weten dat de sportredactie van RTV Rijnmond deze website nauwlettend in de gaten houdt, dus wellicht kan je hier in de reacties al wat suggesties voor hen doen wat ze zoal moeten vragen.

(Update 12:40 uur: Uitzending is woensdag al opgenomen. Onderwerpen zijn situatie Pastoor en scouting buitenlandse spelers)

En onderwerp staat al vast volgens de website van RTV Rijnmond; men gaat het ook hebben over de maatschappelijke verantwoordelijke onderneming die Sparta al wat jaartjes is. Of dit nu het meest aansprekende onderwerp is, dat zullen we met eigen ogen moeten gaan aanschouwen.

Om 17.19 uur, tijdens de vrijdagmiddagborrel, kan je dus even je mobiele telefoon of tablet er bij pakken om deze uitzending live te volgen. Thuis kan je natuurlijk ook de ouderwetse PC of TV aanzetten. Er schijnen ook nog wat Facebook activiteiten te zijn rondom deze uitzending, dus daar zou je ook op af kunnen stemmen. Sparta is dus hot vandaag en het mooie is dat de uitzending ook nog eens 1.888 keer herhaald gaat worden en op YouTube zal worden geplaatst!

Meer nieuws over dit Sparta event op de website van RTV RijnmondShare |
comments powered by Disqus