Woensdag 01 November 2017 - 12:53

Informatie Sparta – SC Heerenveen (3-11-2017)

Vrijdag neemt Sparta het voor de tweede keer op tegen een tegenstander uit het verre Noorden van ons landje. Kwam zondag FC Groningen naar Spangen, tijdens deze avondwedstrijd zal alles wat Sparta ademt er op hopen dat SC Heerenveen eveneens zonder punten het Kasteel zal verlaten.

Voor dit mooie affiche is dhr. Manschot door de KNVB aangewezen als de man die in het zwart, groen, roze of geel de sportieve strijd zal gaan begeleiden. Hij floot eerder dit seizoen de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen ADO Den Haag waar hij Sherel Floranus een gele kaart gaf. De scheidsrechter uit het Utrechtse Houten zal worden bijgestaan door de heren Strijker en Bexkens. De man die de trainers der beide elftallen in het gareel moet houden en à la Leontien Borsato de bordjes mag omdraaien, is het manschap Kooij.

Bijna uitverkocht maar niet vol

De wedstrijd tegen de Friezen (die uiteraard voorafgegaan zal worden door het Spartaans volkslied) is op het moment van publicatie van dit stuk nog niet geheel uitverkocht. Voor het duel, waarvoor Sparta de prijzen met € 2,50 per ticket heeft verhoogd, zijn nog zo’n kleine 200 tickets verkrijgbaar. Verwacht wordt dat deze kaarten nog wel gesleten zullen worden en we voor de zoveelste keer weer een uitverkocht huis hebben. ’t Is te hopen dat de sponsors hun business seats nu ook een keer gaan bemensen want die mooie Tonny van Ede tribune was afgelopen zondag eigenlijk veel te leeg voor de statuur die een dergelijke tribune dient te hebben.

Kaartje kopen? Ga naar Spartakaartje.nl

Gokken:

SC Heerenveen is favoriet volgens de bookmakers. Voor elke ingezette euro krijg je bij winst van de Friezen er slechts € 2,10 voor terug. Een gelijkspel betaalt € 3.70 uit en een overwinning van Sparta doet €3,35.

(bron: Unibet)Share |
comments powered by Disqus