Dinsdag 12 September 2017 - 14:45

Leiding- en ticketinfo AZ thuis van a.s. vrijdag

Sparta is na de lekkere overwinning op FC Twente In The Winning Mood! AZ-thuis is natuurlijk geen makkie, maar thuis op Het Kasteel zijn we zeker niet kansloos tegen de mannen uit de Noord-Hollandse kaasstad.

Dat bleek ook vorig seizoen al, toen Sparta in Alkmaar een dik verdiend punt pakte (1-1) en ook thuis tegen AZ met 1-1 gelijk speelde. In Rotterdam kwam Sparta destijds in de eerste helft verschrikkelijk slecht voor de dag. Maar na de thee kwam onze club als herboren uit de kleedkamer. De 1-1 uitslag en de aantrekkelijke tweede helft leverde toen veel tevreden gezichten op, op de tribunes van Het Kasteel.

Leidinginfo

Sparta - AZ begint vrijdag 15 september om 20:00 uur. Siemen Mulder is de fluitist van dienst. Christian Dobbe en Johan Hubers vlaggen. Vierde official is het heerschap Stan Teuben.

Ticketinfo

Uit de voorkoop blijkt dat AZ voor velen een redelijk aantrekkelijke tegenstander is. De Denis Neville en de Bok de Korver tribune zijn al uitverkocht. De kaarten voor de Kasteel- en Tonny van Ede-tribune gaan ook redelijk vlot, al zijn er voor deze twee tribunes nog wel kaarten te koop in de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl.

Ga mee naar ADO-uit!

Nog even aandacht voor de belangrijke pot in Den Haag. ADO - Sparta begint zaterdag 23 september om 20:45 uur. Vorig seizoen was het uitvak in Den Haag volledig uitverkocht. Dat moet dit seizoen natuurlijk ook gaan lukken, want Den Haag is dichtbij en ADO is een concurrent. Alle rood-witte steun is welkom! Er zijn 500 kaarten voor het uitvak beschikbaar. Op het moment van schrijven zijn er 325 kaarten verkocht. Alle autokaarten zijn uitverkocht, maar er zijn nog voldoende kaarten voor de bussen beschikbaar. Koop je kaarten voor ADO uit in de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl!Share |
comments powered by Disqus