Vrijdag 14 Oktober 2016 - 12:36

Koen Muller per direct Spartaan

Koen Muller speelt de rest van het seizoen op amateurbasis voor Sparta. De 20-jarige verdediger had geen contract en is daarom per direct inzetbaar. Hij zal vanaf volgende week maandag direct aansluiten bij de A-selectie van onze club, maar zal zich uiteraard eerst moeten richten op speelminuten in Jong Sparta.

Muller zijn vorige club was NEC, waar hij te boek stond als een groot talent. Hij speelde in enkele jeugdige Oranjes en werd zelfs drie keer opgeroepen voor Oranje onder 20. Daarmee verdiende hij een contract tot en met 30 juni 2016 bij NEC, maar toen liep hij vorig seizoen, eind oktober, een zware knieblessure op. Sindsdien heeft hij niet meer kunnen spelen, wat betekent dat hij inmiddels bijna een jaar geen speelminuten meer heeft gemaakt.

Mede vanwege deze langdurige blessure kreeg hij geen contractverlenging bij NEC en moest hij afgelopen zomer vertrekken. Inmiddels is hij weer volledig fit en heeft 'het technisch hart' van Sparta besloten hem een kans te geven. We wensen hem uiteraard veel succes!Share |
comments powered by Disqus